Een échte Jacuzzi ® vindt u bij Coast Spas

Coast Spa's Benelux levert originele Jacuzzi ® baden, deze staan voor innovatie kwaliteit en duurzaamheid. Het merk Jacuzzi ® ontstond zo’n 60 jaar geleden. De uitvinder Roy Jacuzzi ontwierp toen een massagepomp voor in bad. Dit deed hij voor zijn zoon die reuma had. Het warme water in combinatie met de massage had een helende werking voor zijn zoon. Sinds die tijd is de Jacuzzi ® uitgegroeid tot een wereldwijd merk.

Jacuzzi’s testen en beleef een echte Coast Spa !

Iedere jacuzzi ® anders en ze verschillen niet alleen door de buiten maten. Coast Spas heeft al diverse malen de prijs gewonnen van "Best Buy" in de categorie jacuzzi, hottub en Spa. Bij Coast Spa s hebben wij veel verschillende jacuzzi's in de showroom. Wij bieden onze klanten ook de gelegenheid om een jacuzzi te testen. Deze prachtige testlocatie geeft u echt het gevoel van wellness. Uiteraard beschikt deze ruimte over een kleedruimte en douche, zodat u volledige privacy heeft en ontspannen kunt genieten.

Kwaliteit en garantie op uw een coast spas jacuzzi.

In onze jacuzzi- en spa-showroom helpen onze ervaren medewerkers u graag verder. Een jacuzzi ® staat voor 100% kwaliteit, daarom zult u na de aanschaf van uw jacuzzi gegarandeerd jarenlang plezier beleven en kunnen genieten van uw investering. Onze service medewerkers zijn echte specialisten en het fabricage proces is ISO 9002 gecertificeerd. Tevens prijkt op ieder model een TUV certificaat. De slogan van Coast Spas is niet voor niets "World's Best Built Spas"

Veel Spa's en jacuzzi’s op voorraad en korte levertijden.

In het concept van The Art of Living Well hebben wij maar liefst 2000 m2 aan luxe producten. Met ons eigen installatie- en serviceteam zorgen wij ervoor dat u als klant jarenlang ontspannen kunt genieten van uw eigen spa of jacuzzi ®. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem contact met ons op via telefoonnummer: 073-5443088.

                                                            
                Spa modellen                              
                                                       
Zwemspas

                                                                             
                 Aktie modellen        
                                                                                         Gebruikte modellen

Google+

Menu