Een échte Canadese Jacuzzi ® vindt u bij Coast Spas Benelux 

Als importeur van Coast Spas leveren wij  originele Jacuzzi baden, deze staan voor innovatie, kwaliteit en duurzaamheid. Stelt u zich eens voor dat uw eigen jacuzzi ® in de tuin of op het terras klaarstaat voor gebruik! Op ieder gewenst tijdstip uw lichaam laten genieten van een heerlijke massage met de krachtige massagejets in het heerlijk warme water. Coast Spas Benelux biedt u niet alleen een kwaliteit jacuzzi maar ook heel veel energiebesparende mogelijkheden en unieke innovaties.

Het merk Jacuzzi ® ontstond zo’n 60 jaar geleden. Ontwerper Roy Jacuzzi ontwierp toen een massagepomp voor in bad. Dit deed hij voor zijn zoon die reuma had. Het warme water en de massage door lucht in het bad had een helende werking voor zijn zoon. Sinds die tijd is de Jacuzzi ® uitgegroeid tot een wereldwijd merk en een voorloper in de spa industrie.

Diverse jacuzzi’s testen en beleef een echte Coast Spa !

Natuurlijk is iedere jacuzzi ® anders. Er zijn talloze soorten, maten en types!. Bij Coast Spa s hebben wij veel verschillen spabaden in onze showroom staan. U kunt ook een echte Coast Spas testen. De ruimte waarin de jacuzzi’s en spabaden getest kunnen worden is afgesloten en beschikt over een kleedruimte en douche, zodat u volledige privacy heeft en ontspannen kunt genieten.

Hoge kwaliteit en garantie op uw nieuwe jacuzzi.

In onze jacuzzi- en spa-showroom helpen onze ervaren medewerkers u graag verder. Een jacuzzi ® staat voor 100% kwaliteit, daarom zult u na de aanschaf van uw jacuzzi gegarandeerd jarenlang plezier beleven en kunnen genieten van uw investering.

Wij hebben spabaden en jacuzzi’s op voorraad en korte levertijden.

In onze Showroom van het concept van The Art of Living Well hebben wij maar liefst 2000 m2 aan luxe producten. Met ons eigen installatie- en serviceteam zorgen wij ervoor dat u als klant jarenlang ontspannen kunt genieten van uw eigen spa of jacuzzi ®. Heeft u vragen of wilt u graag een afspraak maken neem contact met ons op via telefoonnummer: 073-5443088.

                                                            
                Spa modellen                              
                                                       
Zwemspas

                                                                             
                 Aktie modellen        
                                                                                         Gebruikte modellen

Google+

Menu