“Ieder elektrisch of mechanisch apparaat heeft zo nu en dan onderhoud nodig”

Coast Spas is al meer dan 20 jaar actief in Europa en wij kennen ons product als geen ander.
Indien u de Spa niet bij de importeur van Belgie en Nederland (Coast Spas Benelux) heeft gekocht kunt u wel bij ons terecht voor onderdelen, onderhoud of reparaties. 

Coast Spas is ISO gecertificeerd en mede om die reden kunnen wij alle gegevens van uw Spa achterhalen met enkel het serienummer.

“Wij bieden complete ontzorging en excellente kwaliteit”

Maar liefst 78% van onze klanten maakt gebruik van de onderhoudsdiensten en dit verzorgen wij voor all merken en type Spa's.
Doormiddel van regulier onderhoud worden grote kosten voorkomen en bent u altijd zeker dan de Spa aan alle hygiënische voorwaarden voldoet. Hygiëne zijn van het grootste belang en dit betekend een compleet zuivere Spa.

“Service door Spa professionals”

Het Coast Spas Benelux personeel is getraind door de fabrikant. Op de Coast Spas University in Langley Canada worden ieder jaar alle opleidingen verzorgd. De techniek, hygiëne en waterbehandeling zijn van het grootste belang tijdens deze opleidingen. Wij gebruiken deze informatie om de onderhoudsbeurten te verbeteren zodat iedere klant ongestoord en veilig kan genieten van de Wellness Spa.

Google+

Menu